ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ (ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ) ΘΗΒΑΣ


Φωτογραφία του Peppas Giorgos.
ΚΑΛΕΣΜΑ
Καλούμε όλους τους φίλους και υποστηρικτές μας να παραβρεθούν τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 και ώρα 19:00, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Βαγίων, ώστε να υποστηρίξουν το αίτημά μας για παραχώρηση του χώρου του Αεραθλητικού Πάρκου Θήβας στην Αερολέσχη.
Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη δύναμη να συνεχίσουμε ένα έργο που ξεκινήσαμε όλοι μαζί οι Θηβαίοι από το 2005, και μέσα από αντιξοότητες καταφέραμε, με την αγάπη σας και την ενθάρρυνσή σας, να πετάξουμε με τα «φτερά» της πόλης μας σε όλο το πανελλήνιο και όλο τον κόσμο, ώστε η Θήβα να ακούγεται απ’ άκρη σε άκρη.
Αυτή την αγάπη και τη δύναμη των Θηβαίων πολιτών θέλουμε να παρουσιάσουμε και στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να πεισθεί και να μας παραχωρήσει εκ νέου το χώρο προς όφελος της πόλης και των πολιτών.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την παρουσία και την υποστήριξή σας.
ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ
ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΟΥΜΕ
Για την Αερολέσχη Θήβας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του