ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!! Νέο χώρο φιλοξενίας προσφύγων αναζητά η Γιώτα Πούλου. Εμπλοκές – προβλήματα στο εργοστάσιο Καλαμπόκα;




Ραγδαίες εξελίξεις στο ζήτημα του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στη Λιβαδειά με νέα δεδομένα και ανατροπές του αρχικού σχεδιασμού της κυβέρνησης και της κατά πλειοψηφίας απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Λεβαδέων.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν οτι τόσο οι μηχανικοί του υπουργείου Άμυνας όσο και η δήμαρχος Λεβαδέων με τη θεσμική της ιδιότητα αλλά και την ιδιότητα της αρχιτέκτονα, σε αυτοψία τους διαπίστωσαν προβλήματα στην καταλληλότητα του χώρου του παλιού εργοστασίου βάμβακος Καλαμπόκα, όπου προκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το ΔΣ για την φιλοξενία 600-800 προσφύγων Συριακής καταγωγής, απορρίπτοντας το εργοστάσιο της πρώην unicot που η κυβέρνηση είχε αρχικά προτείνει.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν οτι η Δήμαρχος Λεβαδέων αναζητά νέο χώρο ώστε να υλοποιήσει την απόφαση της κυβέρνησης για την φιλοξενία προσφύγων στην περιοχή.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του