Πάσχα στη Λιβαδειά Ποιος λογιστής κέρδισε τις εντυπώσεις στις εκδηλώσεις του Πάσχα στη Λιβαδειά





Ευχάριστη έκπληξη στην κορυφαία εκδήλωση του Πάσχα του Δήμου Λεβαδέων, στις Πηγές της Κρύας, αποδείχθηκε ο Λειβαδίτης, ερασιτέχνης τραγουδιστής Παναγιώτης Κατσούλης.

Ο λογιστής, με τη λαϊκή φωνή και τη σημαντική πορεία στο τραγούδι τόσο στη Θεσσαλονίκη την περίοδο των σπουδών του όσο και στη Λιβαδειά τα τελευταία χρόνια, διασκέδασε τους χιλιάδες επισκέπτες της πόλης με ρεπερτόριο στηριγμένο στην Ελληνική παραδοσιακή μουσική.

Έξυπνη η επιλογή του Δήμου να στηριχθεί σε νέους, ρομαντικούς καλλιτέχνες της πόλης και να μην αναλωθεί σε σχήματα που και ακριβοπληρώνονται και δεν διασκεδάζουν τον κόσμο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του