ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ η ΑΓΚΥΡΑ! Το Κρεμλίνο τους φτύνει...



Εξηγήσεις ζήτησε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου από τη Ρωσία λόγω της διακοπής πτήσεων στην Τουρκία, η οποία ήταν αποτέλεσμα μιας εκθέσεως για τη πολιτική κατάσταση στην Τουρκία.
Ο Ρώσος Υπουργός Μεταφορών, Μαξίμ Σοκόλοφ, απαντώντας στις κατηγορίες της Άγκυρας, δήλωσε ότι η θέση της Μόσχας δεν έχει αλλάξει σχετικά με την έκθεση της Ρωσικής Υπηρεσίας Αεροπλοΐας, η οποία προειδοποιούσε τις Ρωσικές Αεροπορικές Εταιρίες στις 10 Απριλίου ότι καλό θα ήταν να σταματήσουν τις πτήσεις προς την Τουρκία, λόγω της πολιτικής καταστάσεως στην χώρα.
Μετά από αυτό το τηλεγράφημα οι Ρωσικές Αεροπορικές Εταιρίες σταμάτησαν τις πτήσεις τους προς τις πόλεις της Τουρκίας, εξοργίζοντας τον Ερντογάν.

Πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι αυτή η κίνηση από τη Ρωσία ήταν αποτέλεσμα των εντάσεων ΗΠΑ-Ρωσίας μετά την χημική επίθεση στη Συρία, και είναι άλλο ένα δείγμα των κάκιστων σχέσεων των δύο χωρών.
Η Τουρκία έχει ήδη πληγεί ανεπανόρθωτα στον τουρισμό της λόγω της πολιτικής καταστάσεως και τα χτυπήματα των Κούρδων, και ήδη μέσα στο 2017 έχει έλλειμμα περίπου 7 δις. Φαίνεται ότι ο Ερντογάν οδηγεί ταχέως την χώρα του στην οικονομική καταστροφή...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του