Επιμένει το ΔΝΤ για περικοπές στις συντάξεις Εχετε συμφωνήσει σε περικοπές από το 2017 προειδοποίησε ο εκπρόσωπός του






Υπέρ της περικοπής των συντάξεων το 2019, όπως έχει ήδη νομοθετηθεί, τάσσεται το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα και απορρίπτοντας κάθε σκέψη της κυβέρνησης που τον τελευταίο καιρό μιλά για αχρείαστο δημοσιονομικό μέτρο.

Ο εκπρόσωπος του Ταμείου, Τζέρι Ράις, δήλωσε πως η εφαρμογή των συμφωνηθέντων θα βελτιώσει τις μακροπρόθεσμες προοπτικές της Ελλάδας και ταυτόχρονα θα στείλει σινιάλο στους επενδυτές πως η Αθήνα τηρεί τις δεσμεύσεις της και παραμένει πιστή στις μεταρρυθμίσεις.

«Υπενθυμίζω ότι αυτά τα μέτρα έχουν συμφωνηθεί από το 2017. Δεν είναι νέα μέτρα. Η άποψη μας είναι ότι αυτά (οι περικοπές των συντάξεων), δεν θα βελτιώσουν μόνο τις μακροπρόθεσμες προοπτικές της ελληνικής οικονομίας αλλά θα δοθεί και καθαρό σήμα στις αγορές ότι η κυβέρνηση μένει εντός τροχιάς, όσον αφορά στις μεταρρυθμίσεις», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του