Νίμιτς: Συμφωνία γιατί αλλάζει η Ελληνική κυβέρνηση






Νέο κάλεσμα στους πολίτες της ΠΓΔΜ να ταχθούν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών απηύθυνε ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, καθώς όπως είπε, υπάρχει περίπτωση αλλαγής κυβέρνησης στην Ελλάδα.


O κ. Νίμιτς σε συνέντευξη του στο BIRN, συμβούλευσε όσους ζητούν περισσότερο χρόνο για τη συμφωνία, να βιαστούν. «Η ιδέα της μακροπρόθεσμης αναμονής είναι επικίνδυνη. Δεν ξέρετε πού θα βρίσκεται η ΕΕ, αν θα θέλουν ένα άλλο μέλος, εάν θα θέλουν τη χώρα σας, δεν ξέρετε πού θα βρίσκεται το ΝΑΤΟ, δεν ξέρετε τι θα συμβαίνει στην Ελλάδα με τις αλλαγές στην κυβέρνησή της, δεν ξέρετε τι θα γίνεται στην ευρύτερη περιοχή και στο ευρωπαϊκό πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον που θα επηρεάσει μια νέα διαπραγμάτευση».

Υπενθυμίζεται ότι σε άλλη του συνέντευξη ο κ Νίμιτς είχε προειδοποιήσει ότι η κατάσταση θα γυρίσει 25 χρόνια πίσω αν δεν εγκριθεί η συμφωνία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του