Παραίτηση βόμβα του Κρικρή από την Γ.Γ. Ενημέρωσης






Μετά από δέκα ημέρες που παρέμεινε στο πόστο του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης ο Γιώργος Κρικρής, παραιτήθηκε και μάλιστα άφησε αιχμές για το πως αντιμετωπίστηκε στη νέα του θέση.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του σημειώνει ότι:

«Ασχολούμαι με τα κοινά επειδή δεν φοβάμαι την ευθύνη και επειδή πιστεύω ακράδαντα ότι οι νέοι άνθρωποι, η γενιά της κρίσης, είμαστε πρώτα απ’ όλα υπεύθυνοι γι’ αυτά που δεν τολμούμε να κάνουμε».

Ο κ. Κρικρής διετέλεσε αντιδήμαρχος στον Δήμο Νέας Σμύρνης από τον Μάρτιο του 2017 μέχρι σήμερα. Είχε εργαστεί στο υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ως στενός συνεργάτης του υφυπουργού Παιδείας, Θεοδόση Πελεγρίνη.

Διαθέτει πλούσια κοινωνική δράση, καθώς επίσης έχει συμμετοχή σε ερευνητικές ομάδες ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Ο 29χρονος Γιώργος Κρικρής έχει σπουδάσει Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Προβολή εικόνας στο Twitter



GEORGE KRIKRIS@GEORGEKRIKRIS




Ασχολούμαι με τα κοινά επειδή δεν φοβάμαι την ευθύνη και επειδή πιστεύω ακράδαντα ότι οι νέοι άνθρωποι, η γενιά της κρίσης, είμαστε πρώτα απ’ όλα υπεύθυνοι γι’ αυτά που δεν τολμούμε να κάνουμε.
12:31 μ.μ. - 24 Σεπ 2018 · Attiki, Greece
7
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη GEORGE KRIKRIS

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του