«Σφραγίζουν» πηγές σε όλη την Ελλάδα – Το νερό δεν μας ανήκει σύμφωνα με τους νεοταξίτες δούλους …




Η παγκόσμια καταλήστευση με την δικαιολογία της προστασίας του περιβάλλοντος συνεχίζεται, αγνοώντας τους ανθρώπους με πραγματικό οικολογικό αίσθημα.
Στα πλαίσια της περίφημης Ατζέντα 21 πλέον, όχι μόνο απαγορεύεται σε κάποιον να συλλέγει το νερό της βροχής, αλλά η ΔΕΥΑΜΒ σφραγίζει οριστικά πάνω από 20 κοινόχρηστες βρύσες στην Πορταριά.Αυτό ανακοίνωσε, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, Απόστολος Γαλάτης, κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης.

Όπως δήλωσε, στην Πορταριά θα επιλεγούν 8- 10 πηγές, οι οποίες θα μένουν ανοιχτές όλο τον χρόνο. Οι υπόλοιπες 22 θα σφραγιστούν.

Γιατί; Ποιός είναι ο λόγος;


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του