ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Έγκριση Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. Τυμφρηστού


Από την Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας –Στερεάς Ελλάδας κ. Καλλιόπη Γερακούδη εγκρίθηκε το Σχέδιο Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοιχτών Πόλεων (Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π.) της Δημοτικής Ενότητας Τυμφρηστού, του Δήμου Μακρακώμης.
Το Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. περιλαμβάνει το σύνολο της έκτασης της Δ.Ε. Τυμφρηστού, έκτασης 28,7 χιλιάδων στρεμμάτων και στοχεύει:
-Στον καθορισμό του θεσμικού πλαισίου του υφιστάμενου οικισμού και τον καθορισμό περιοχής ανάπτυξης παραθεριστικής κατοικίας.
-Στην πολεοδόμηση αυτών των περιοχών και τη θέσπιση κανονιστικών όρων δόμησης.
-Στην ρύθμιση των χρήσεων στις εκτός οικισμού περιοχές και ιδίως στην οργάνωση των παραγωγικών χρήσεων σε συνδυασμό με το υφιστάμενο καθεστώς προστασίας του φυσικού πλούτου της περιοχής.
-Στην αναζήτηση και καθορισμό του ορίου της περιοχής ΠΕΡΠΟ, σύμφωνα με τις γενικές κατευθύνσεις ΠΕΡΠΟ Ν. Φθιώτιδας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του