Συνοπτική ενημέρωση Αθ. Χειμάρα για τη συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας


Ο κ. Αθ. Χειμάρας συμμετείχε και τοποθετήθηκε  στο πλαίσιο της Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου , στις 25 Φεβρουαρίου 2013 , στη Λαμία, σχετικά με την πρόσφατη συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας.
 «   Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι,
1.Πέρασαν περισσότερα από 2 χρόνια κριτικής  και προτάσεων της Παράταξής μας για σοβαρή και αποτελεσματική παρέμβαση της Περιφέρειας στην Κυβέρνηση – Υπουργό Παιδείας – προκειμένου να εδραιωθεί το Πανεπιστήμιο ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, με τη δημιουργία του 3ου Τμήματος, που είχε την έγκριση , με την υπογραφή και του Προεδρικού Διατάγματος , από την Κυβέρνηση Κ. Καραμανλή το 2009.
-Με αυτόν τον τρόπο θα είχαμε τη δημιουργία ΣΧΟΛΗΣ στη ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ και την εδραίωση του Πανεπιστημίου- πράγμα που όλοι μας επιδιώκαμε – τουλάχιστον με λόγια.
-Είχαμε επίσης προτείνει την ενδυνάμωση – ενίσχυση των ΤΕΙ που λειτουργούν στην......
Περιφέρειά μας.
-Τελικά φτάσαμε στο παρά πέντε , χωρίς καμία σοβαρή παρέμβαση από τη Διοίκηση της Περιφέρειας.
2.Ευτυχώς πριν λίγες ημέρες, η Βουλευτής κα Μακρή , σε συνεργασία με τον Δήμαρχο κο Κοτρωνιά . έκλεισαν ραντεβού με τον Υπουργό Παιδείας και οι μετέχοντες σε αυτή τη συνάντηση, δώσαμε τη μάχη, που έπρεπε να είχαμε δώσει από καιρό.
-Τα αποτελέσματα θα φανούν σύντομα.
-Προσωπικά είμαι συγκρατημένα ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ και αυτό το στηρίζω , στις πολύ προσεκτικές , αλλά και υπεύθυνες, απαντήσεις του Υπουργού, ο οποίος γνώριζε καλά το όλο θέμα. 
3.Θέλω επίσης να τονίσω, ότι όλοι όσοι μετείχαμε στο διάλογο, είχαμε προσυμφωνήσει να μην μπούμε σε προτάσεις που να έρχονται σε αντίθεση με άλλους Νομούς της Στερεάς Ελλάδας,
-όπως το θέμα της έδρας του ΤΕΙ , που απασχόλησε τις προηγούμενες ημέρες τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης   ( Χαλκίδας – Λαμίας  ) .
 -Κλείνοντας να προσθέσω, ότι πρώτη φορά τα 2 τελευταία χρόνια, Υπουργός Παιδείας, αποδέχεται να μελετήσει την προώθηση του 3ου - εγκεκριμένου -  Τμήματος του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας.  

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του