Espresso: Πούλησε το 1821 σε Αλβανούς εθνικιστές -Τατσόπουλος: Η ρυπαροφυλλάδα με τιμά με τις λοιδορίες της


Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην εφημερίδα Espresso και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Τατσόπουλο, με αφορμή την αγορά του ντοκιμαντέρ «1821» από ένα καλωδιακό κανάλι της Αλβανίας. Σήμερα η εφημερίδα γράφει στο πρωτοσέλιδο της «Δώρο του Τατσοπουλου στους εθνικιστές της Αλβανίας».
Ο Πέτρος Τατσόπουλος το είδε και απάντησε μέσω facebook «Για το σερβίρισμα του θέματος από την Espresso... δεν έχω λόγια. Για μια ακόμη φορά αυτή η ρυπαροφυλλαδα με τιμά με τις λοιδορίες της». Μάλιστα τόνισε πως το «1821» ήταν μια από τις πιο σοβαρές παράγωγες της ελληνικής τηλεόραση, στην οποία ο ίδος ήταν απλώς παρουσιαστής. Πρόσθεσε μάλιστα «θεωρώ πως οποίος κάνει επιλεκτική χρήση/στρέβλωση της ιστορίας για να εξυπηρετήσει αλλότριους προς την ιστορική ερευνά σκοπούς, όπως η αλλαγή συνόρων στα σημερινά Βαλκάνια, δεν είναι μονάχα ηλίθιος, άλλα ένας επικίνδυνος ηλίθιος -και από αυτί την κατηγορία δεν εξαιρούνται οι εθνικιστές της Αλβανίας».
Συγκεκριμένα ο κ. Τατσόπουλος έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook
«Ένα καλωδιακό κανάλι της Αλβανίας αγόρασε προ μηνός το «1821» του ΣΚΑΙ. Αυτό προβάλλει σήμερα η Espresso πρωτοσέλιδα υπό τον τίτλο «Δώρο του Τατσοπουλου στους εθνικιστές της Αλβανίας». Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το «1821» ήταν μια από τις πιο σοβαρές παράγωγες της ελληνικής τηλεόρασης, μόχθος πολλών ανθρώπων για μεγάλο διάστημα, άλλα κι εξακολουθώ να κατέχω σε αυτήν μόνο το ρόλο του παρουσιαστή. Ούτε σεναριογράφος ήμουν, ούτε σκηνοθέτης, πόσο μάλλον παράγωγος για να κρίνω εκ των ύστερων ποιος θα την αγοράσει και τι προπαγανδιστική χρίση σκοπεύει να της κάνει αφότου την αγοράσει. Θεωρώ πως οποίος κάνει επιλεκτική χρήση/στρέβλωση της ιστορίας για να εξυπηρετήσει αλλότριους προς την ιστορική ερευνά σκοπούς, όπως η αλλαγή συνόρων στα σημερινά Βαλκάνια, δεν είναι μονάχα ηλίθιος, άλλα ένας επικίνδυνος ηλίθιος -και από αυτί την κατηγορία δεν εξαιρούνται οι εθνικιστές της Αλβανίας. Για το σερβίρισμα του θέματος από την Espresso... δεν εχω λογια. Για μια ακομη φορα αυτη η ρυπαροφυλλαδα με τιμα με τις λοιδοριες της. Καλη σας μερα».


Πηγή: ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του