«Παράθυρο» πρόωρης σύνταξης στα 62 σε ειδικές κατηγορίες αγροτών


«Παράθυρο» για μείωση του ορίου συνταξιοδότησης στα 62 χρόνια και σε ειδικές κατηγορίες αγροτών «άνοιξε» στη συζήτηση που ξεκίνησε στις 2.20 και ολοκληρώθηκε λίγες ώρες μετά, μεταξύ των εκπροσώπων αγροτών και των υπουργών Οικονομικών, Εργασίας, Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης στο υπουργείο Οικονομικών.
Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση αντιπροτείνει στους αγρότες που βρίσκονται για άλλη μία εβδομάδα στα μπλόκα, τη δυνατότητα πρόωρης συνταξιοδότησης στα 62 χρόνια με 40 έτη ασφάλισης αλλά και ειδική ρύθμιση για να μπορέσουν να πάρουν σύνταξη στα 67 τους ακόμα και όσοι χρωστούν σήμερα μικρά ποσά (έως περίπου 4.000 ευρώ) στον ΟΓΑ
Αυτά συζητήθηκαν μεταξύ άλλων στη συνάντηση που βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ των εκπροσώπων των αγροτών με τους υπουργούς Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, Εργασίας Γ. Βρούτση, Κλιματικής Αλλαγής Ευάγγ. Λιβιεράτο και Αγροτικής Ανάπτυξης Αθ. Τσαυτάρη.
Οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών φέρονται να είναι ικανοποιημένοι και με τις νέες δεσμεύσεις της κυβέρνησης, αλλά και από το γεγονός ότι άμεσα θα αρχίσει η καταβολή της πρώτης δόσης που αφορά την επιστροφή του ΕΦΚ πετρελαίου ύψους 80,5 εκατ. ευρώ.
Η επιτροπή των αγροτών αποτελείται από τους..............
Βαγγέλη Μπούτα, Ρίζο Μαρούδα, Παύλο Αραβατζή, Μαυροειδή Μητσιούδη, Κωνσταντίνο Τζέλλα, Γιάννη Βάγγο, Τζανή Στεργίου και Νίκο Αγγέλου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του