Νοθεία, sex και βία στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ με την υπογραφή του τιτανοτεράστιου Πρωτόπαπα!


Άγρια μεσάνυχτα νεολαίοι του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με καταγγελίες που φθάνουν και στο«Κουρδιστό Πορτοκάλι»εποχούμενοι σε πούλμαν και σε τρίκυκλα, κάτω από τις διαταγές του εγκεφαλικού Πρωτόππαπα και του Γραμματέα της Νεολαίας Κώστα Πανταζή αλωνίζουν της Νομαρχιακές Επιτροπές του Λεκανοπεδίου και εγγράφονται σε περιοχές άσχετες με τον τόπο διαμονής τους!
Η τακτική του τιτανοτεράστιου Πρωτόπαπα παραπαίμπει στις εποχές που ψήφιζαν ακόμη και τα δένδρα με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί σάλος μέσα στο εναπομείναν ΠΑΣΟΚ. 
Στόχος της συγκεκριμένης τακτικής είναι να εκλεγούν Σύνεδροι της αρεσκείας της ηγεσίας και να καθαρίσει το κόμμα από τους αντιβενιζελικούς. Όπως όλα δείχνουν το ΠΑΣΟΚ οδεύει στο Συνέδριο μέσα σε ένα  εκρηκτικό κλίμα και δεν αποκλείεται στην αίθουσα του Συνεδρίου να έχουμε σύρραξη και αιματοκύλισμα. 
Πάντως το τζέρτζελο και ο χαβαλές που έχει ήδη προκληθεί με το πρόσφατο κλωτσομπουνίδι είναι κατά κάποιο τρόπο διαφήμιση και μπορεί να πάνε στο συνέδριο και κάποια ξέμπαρκα κορίτσια της Συγγρού, όπωςη Τζούλια, η Λάρα, η Παλόμα και η μάνα του Τζάμπα. 
Γεια σάν τον Πρωτόπαπα τoν στρατηλάτη, το αούα, τον λίρα εκατό...

Πηγή: ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ:

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του