Η Κυβέρνηση του λάθους και των τρικομματικών χαβαλέδων στο Κυριακάτικο Τύπο


@ΤΗΝ πολιτική του λάθους με τους κυβερνητικούς εταίρους σε κρίση πριν τις Απόκριες με τις μάσκες της οικονομίας να αποσύρονται καταγράφει ο Κυριακάτικος Τύπος σύμφωνα με το greekmme.blogspot.gr καθώς κρύβονται αρκετές αλήθειες στα κύρια θέματα. Αρχικά η 'Κυριακάτικη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ' αναφέρει ότι "Τα πρόσωπα που κρατάνε στις καρέκλες σε υπουργεία και οργανισμούς-Το ΠΑΣΟΚ..του 5% ελέγχει το Κράτος-Η Κάλπη που μπορεί να ανατρέψει στο....
Συνέδριο τον Ευάγγελο Βενιζέλο" με μια σκληρή αλήθεια για το..απόκομμα που κυβερνά τον τόπο ακόμα και τώρα....Το 'ΒΗΜΑ' τονίζει με έμφαση ότι ο "Υφυπουργός Οικονομικών κ. Μαυραγάννης τώρα προαναγγέλλει και...Φ.Π.Α. αυθημερόν!- Οι πρωταθλητές της φοροδιαφυγής σε Αττική. Λάρισα, Ηράκλειο, Χανιά, Άργος, Πάτρα, Καβάλα και Καλαμάτα" με φόντο το μέλλον...

@Το 'ΕΘΝΟΣ' προβλέπει ότι "Απολύσεις επίορκων και κυνήγι για πτυχία μαιμού αλλά και επιδόματα-Τα τρωκτικά του Δημοσίου στη φάκα-Τα αποκαλυπτήρια της πλοκής ακόμα και στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους". Η 'Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ' καταγράφει ότι "Οι φορολογούμενοι καλούνται να πληρώσουν το κόστος των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων-Ζημία 5 δις στα ταμεία από τις εθελούσιες-Αναμένεται νέο κύμα εξόδου στον τραπεζικό τομέα σύντομα"..

@Η 'ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ' προσθέτει ότι "Απο τις Εφορίες η είσπραξη των ασφαλιστικών εισφορών-όλο το σχέδιο του Δ.Ν.Τ. και μεταβατικό στάδιο από τον Ιούλιο μέσω του ΙΚΑ". Ο Έλεύθερος ΤΥΠΟΣ' συμπληρώνει ότι "Δεξαμενή οι 25.000 διαθέσιμοι για το 2013-Σχέδιο Β' στο Δημόσιο με απολύσεις ως το 2014-Οι αποχωρήσεις προαπαιτούμενο για τις επόμενες δόσεις επιμένει η Τρόικα".

@Το 'Πρώτο ΘΕΜΑ' αποκρυπτογραφεί ότι "Οι πυρήνες του Χρυσού-Το Ελντοράντο των Καναδών, ο κόκκινος στρατός του ΣΥΡΙΖΑ στις Σκουριές, Άκης με Πάχτα και Παπακωνσταντίνου έδωσαν για 11 εκ. ευρώ τον χρυσό αξίας 40 δις-Προσφέραμε στο κράτος δικαιώματα εκατομμυρίων ευρώ αλλά δεν τα δέχθηκε και αποστολή στα μεταλλεία του εμφυλίου". Το 'ΠΑΡΟΝ της κυριακής' αποκαλύπτει ότι "Στο στόχαστρο υπουργοί, εφοπλιστές, μεγαλοκατασκευαστές, εφοπλιστικές εταιρίες, αθλητικοί παράγοντες και λοιπά- Η λίστα φωτιά με 27 που ψάχνει το ΣΔΟΕ-Για αγορές εξοπλιστικών προγραμμάτων, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, δωροδοκία ιατρών, στημένους αγώνες και υπερτιμολογήσεις, ερευνώνται οι τραπεζικοί λογαριασμοί 340 εμπλεκομένων".

@Με τίτλο: "Δεν πουλάμε σε ασύμφορες τιμές", που προέρχεται από την αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ κ. Τ. Αθανασόπουλου, κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews. Ο πρόεδρος του Ταμείου αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας αποκαλύπτει στην "R" ολόκληρο το σχέδιο των αποκρατικοποιήσεων, καθώς και τη στρατηγική που θα επιλεγεί για Ελληνικό, ΟΠΑΠ, ΔΕΠΑ, ΕΥΑΘ και 34 κρατικά ακίνητα. Το Δημόσιο αναμένει, εντός του 2013, να εισρεύσουν στα ταμεία του 2,6 δισ. ευρώ. Ο κ. Αθανασόπουλος μιλάει για τη διαφάνεια των διαγωνισμών και τη συμμετοχή της χώρας στα μελλοντικά κέρδη των επενδυτών. To κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "Διαφάνεια και συναίνεση!". Αναφέρεται χαρακτηριστικά: "Οι κινήσεις που θα γίνουν, τόσο σε ό,τι αφορά τις αποκρατικοποιήσεις όσο και σε ό,τι αφορά την εκμετάλλευση πιθανών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων, πρέπει να είναι αποτελεσματικές, προσοδοφόρες και κυρίως πρέπει να έχουν ευρύτατη πολιτική και λαϊκή συναίνεση. Το θέμα είναι κρίσιμο και επομένως εθνικό".

@Η 'ΒΡΑΔΥΝΗ' προτρέπει να "Αγοράσουμε τώρα ένσημα  με τις νέες ρυθμίσεις για όλα τα ταμεία". Τέλος το ΆΡΘΡΟ' καταλήγει ότι "Στις Σκουριές κρίνεται η αξιοπιστία της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού-Θέλει η Κυβέρνηση επενδύσεις; O Πρωθυπουργός οφείλει να εξηγήσει τι εννοεί όταν αναφέρει ότι ενέργειες σαν αυτή στην Χαλκιδική δεν θα γίνουν ανεκτές".


greekmme.blogspot.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του