ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ...

«Σφήνα» στο σχέδιο προβολής της  Ελλάδας στο εξωτερικό μπήκε ο Δημήτρης Τζιώτης, στον οποίο σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία, φέρεται να είχε αναθέσει ρόλο ο τέως γγ του ΕΟΤ Νίκος Καραχάλιος, που είχε απομακρυνθεί από το ...
πόστο του μετά το σκάνδαλο με τις επιταγές.
 Ενώ, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος και η υπουργός Τουρισμού  Όλγα Κεφαλογιάννη ενέκριναν πρόσφατα το ειδικό σχέδιο και ανέμεναν αρμονική συνεργασία μεταξύ της διπλωματικής υπηρεσίας και του ΕΟΤ, ξαφνικά, σύμφωνα με την εφημερίδα, εμφανίστηκε σε προχθεσινή σύσκεψη, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Τζιώτης.
Όπως αναφέρει η «Δημοκρατία» όπως είπε στους συμμετέχοντες στη σύσκεψη, ο κ. Καραχάλιος του είχε αναθέσει το rebranding, την ανανέωση της εικόνας της Ελλάδας, ενώ πρόσθεσε το υπουργείο Εξωτερικών θα πρέπει να προσαρμόσει τις προτάσεις του.
Ο κ. Τζιώτης έγινε γνωστός όταν το 2007 έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Στην επιχειρηματική ζωή ο κ. Τζιώτης είναι επικεφαλής της εταιρείας επικοινωνίας Cleverbank, αλλά και διευθύνων σύμβουλος της κατασκευαστικής – ξενοδοχειακής εταιρείας Blue Riviera.
Η Βlue Riviera ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2008 με την καταβολή μετρητών από τον Ελληνοϊσραηλινό επιχειρηματία Σάμπι Μιονί εν μέσω των άλλων επενδυτικών του περιηγήσεων στην Τορτόλα των Παρθένων Νήσων, στις Βερμούδες, στις Μπαχάμες και στα Κέιμαν. Άλλωστε, και ο ίδιος ο κ. Τζιώτης φέρεται ότι βρίσκεται στην περίφημη «λίστα Λαγκάρντ». Σημειώνεται ότι στη σύσκεψη για την προβολή της Ελλάδας, ήταν παρών, όπως τονίζει η εφημερίδα, και ο δικηγόρος Σταύρος Παπασταύρου, εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του