Ψήφισμα Διαμαρτυρίας των Εκπαιδευτικών του ΕΠΑ.Λ. Λιβαδειάς


Με έκπληξη και ανησυχία είδαμε την πρόσκληση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας, σε εκδήλωση για την χορήγηση των αντιβιοτικών που απευθύνεται στους «Έλληνες Γονείς» Μας ανησυχεί η υιοθέτηση ρατσιστικών λογικών στα σχολεία, που φοιτούν αρμονικά Έλληνες και αλλοδαποι μαθητές και εργάζονται δεκάδες εκπαιδευτικοί, δίνοντας τη μάχη της μόρφωσης όλων των παιδιών χωρίς διακρίσεις.
Τονίζουμε ότι για όλα τα προβλήματα, απευθυνόμαστε σε όλους τους μαθητές και όλους τους γονείς, μη επιτρέποντας κανέναν διαχωρισμό ανάλογα με την εθνικότητα, το χρώμα, ή το θρήσκευμα.
-Απαιτούμε να αποσυρθεί ως απαράδεκτη η πρόσκληση.
-Καλούμε τους Συλλόγους των Διδασκόντων να μην την διανείμουν οι μαθητές

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του