ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ: Καταδικάζουμε τη βίαιη σύλληψη και την προσαγωγή σε δίκη συνδικαλιστικών στελεχών


Η τρικομματική Κυβέρνηση, με το δόγμα «νόμος και τάξη», έχει υιοθετήσει τον αυταρχισμό και την απροκάλυπτη καταστολή και την χρησιμοποιεί ενάντια σε όσους εργαζόμενους και συνδικαλιστές «τολμούν» να αμφισβητήσουν τις πολιτικές και τα αντεργατικά της μέτρα.
Καταδικάζουμε τη βίαιη σύλληψη και την προσαγωγή σε δίκη συνδικαλιστικών στελεχών,  επειδή τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν στο Υπουργείο Εργασίας για το Ασφαλιστικό.
Αυτές οι πρακτικές δεν θα περάσουν.
Τα συνδικάτα και οι εργαζόμενοι αυτό δεν πρόκειται να το αποδεχτούν, επειδή έτσι το θέλει η Κυβέρνηση, ελπίζοντας ότι θα  επιβάλει κοινωνικά και συνδικαλιστικά νεκροταφεία, ώστε να εφαρμόσει τα αντεργατικά – αντιλαϊκά της μέτρα.
Οι εργαζόμενοι αντιστεκόμαστε, δυναμώνουμε την ενότητά μας και συνεχίζουμε τους αγώνες μας για την ανατροπή των σκληρών νεοφιλελεύθερων πολιτικών της.
Οι εργαζόμενοι δεν τρομοκρατούνται, δεν θα επιτρέψουν τον αυταρχισμό και την καταστολή των εργατικών αγώνων.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του