ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΒΑΛΙΕΡΕ...

Η δίκη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, για συνεύρεση επί πληρωμή με ανήλικη χορεύτρια αναβλήθηκε για χρόνο μεταγενέστερο των γενικών εκλογών στην Ιταλία, σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου του Μιλάνου...

Η αναβολή ήρθε ως αποτέλεσμα των αυξημένων υποχρεώσεων του Μπερλουσκόνι λόγω της προεκλογικής του εκστρατείας ως επικεφαλής του Λαού της Ελευθερίας.
Η νέα ακροαματική διαδικασία ορίστηκε για τις 4 Μαρτίου, μία εβδομάδα μετά τις εκλογές της 24ης – 25ης Φεβρουαρίου.
Ο 76χρονος βαρόνος των μέσων ενημέρωσης και πρώην πρωθυπουργός αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες για φοροδιαφυγή και άλλα αδικήματα, ωστόσο έχει καταφέρει να πετύχει αναβολή για όλες τις υποθέσεις.
Το λεγόμενο σκάνδαλο «Bunga Bunga», δηλαδή η υπόθεση της πληρωμής από πλευράς Μπερλουσκόνι ανήλικης χορεύτριας σε νυχτερινό κέντρο για να συνευρεθεί μαζί της, ήταν από τους βασικούς παράγοντες οι οποίοι επέφεραν την πτώση του από την πρωθυπουργία στα τέλη του 2011, δηλαδή στον κολοφώνα της κρίσης χρέους στην Ευρωζώνη.
Η εκστρατεία του Μπερλουσκόνι έχει ισορροπήσει αρκετά τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, ανεβάζοντας τα ποσοστά της Δεξιάς, ωστόσο ο Λαός της Ελευθερίας υπολείπεται ακόμη της κεντροαριστερής συμμαχίας στην οποία πρωτοστατεί το Δημοκρατικό Κόμμα του Πιερ Λουίτζι Μπερσάνι.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του