Ο καιρός σήμερα

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πάνω από τη θαλάσσια περιοχή του Αιγαίου, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για σήμερα Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας. Από το μεσημέρι και μετά τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν σταδιακή εξασθένηση.
Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 1 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 14 στη Νότια Ελλάδα, από 5 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί νοτιοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, στρεφόμενοι σταδιακά σε βόρειους βορειοδυτικούς μέτριους έως ισχυρούς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στα νότια ισχυροί.
Αναλυτικότερα
Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Νεφώσεις προβλέπονται με τοπικές βροχές, χιόνια στα ορεινά και πρόσκαιρα στα ημιορεινά, κυρίως των βορειότερων περιοχών. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά αλλά βαθμιαία από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Αττική

Νεφώσεις προβλέπονται με τοπικές βροχές και βελτίωση από το απόγευμα. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην Πάρνηθα. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά θα φτάνουν τοπικά τα 7 και από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές προβλέπονται κυρίως τις βραδινές ώρες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις αναμένονται στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία θα στραφούν σε μεταβλητούς μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές προβλέπονται, κυρίως τις βραδινές ώρες και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Νεφώσεις προβλέπονται με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Ιόνιο θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες προβλέπονται κυρίως στις νοτιότερες περιοχές. Τα φαινόμενα, που κατά τόπους θα είναι ισχυρά, από το απόγευμα θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι στα βόρεια θα είναι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες προβλέπονται κυρίως στις νοτιότερες περιοχές. Τα φαινόμενα, που κατά τόπους θα είναι ισχυρά, από το απόγευμα θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι στα βόρεια θα είναι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του