ΕΡΓΑΤIΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ: Ψήφισμα συμπαράστασης στον αγώνα των « Β σ Σ »


Το Εργατικό Κέντρο  Λιβαδειάς εκφράζει τη  συμπαράστασή και αλληλεγγύη του στο δίκαιο αγώνα του Συλλόγου εργαζομένων  « Βοήθεια στο Σπίτι » Νομού Βοιωτίας και στην 48ωρη Πανελλαδική Απεργία που έχει προκηρυχθεί για τις 13 και 14 Φεβρουαρίου 2013.
Στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει η κοινωνία μας το « Βοήθεια στο Σπίτι »  έχει συμβάλει στο να διασώσει το κοινωνικό πρόσωπο του κράτους, κάτι που κατακρεουργείται από τους απαράδεκτους, αντισυνταγματικούς και αντικοινωνικούς νόμους , τόσο σε Ελληνικό όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, και να δίνει χαρά, ελπίδα και αγάπη στην Τρίτη ηλικία, καθώς και σε άτομα με αναπηρίες.
ΖΗΤΑΜΕ:
Νομοθετική ρύθμιση που θα εξασφαλίζει τη συνέχιση της εργασίας του υπηρετούντος προσωπικού στις Κοινωνικές Δομές, οι οποίες μετά από δέκα (10) χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης προσφοράς είναι αναγκαίες για την κοινωνία
Την σύσταση Κοινωνικών Υπηρεσιών σε κάθε Δήμο, όπως προβλέπεται και από τον Καλλικράτη και την ένταξη του προσωπικού σε αυτές.
Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζομένους που εξακολουθούν να παραμένουν απλήρωτοι επί σειρά μηνών και έχουν επέλθει σε οικονομική εξαθλίωση.
Την παύση του σχεδιασμού της κυβέρνησης για τη δημιουργία Κοινωνικών Συνεταιρισμών που οδηγεί τις Κοινωνικές Δομές σε διάλυση και σε νέα επιβάρυνση τους πολίτες.

Για το Δ.Σ.
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΣΤΑΘΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ                      
Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του