NEA ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ...

Αλλάζουν από σήμερα και μέχρι νεωτέρας όλοι οι παρουσιαστές στην κρατική τηλεόραση λόγω μη ανανέωσης των συμβάσεων σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Espresso".
Έτσι, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων κάθε βράδυ...
περνάει στη Σταυρούλα Χριστοφιλέα, ενώ τα Σαββατοκύριακα θα τα αναλάβει ο Παντελής Γκόνος στο πλευρό της Ανδριάνας Παρασκευοπούλου.
Η "Πρωινή Ενημέρωση" του Κώστα Αρβανίτη και της Μαριλένας Κατσίμη ανατίθεται στους Τάκη Σαράντη και Γιάννη Σκάλκο, ενώ στο "Συμβαίνει Τώρα" η Μαρία Αλεξάκη θα κάθεται δίπλα στον Φάνη Παπαθανασίου.
Στο "Σαββατοκύριακο" στη ΝΕΤ τη θέση του Γιάννη Χρηστάκου αναπληρώνει ο Γιάννης Τρούπης, ενώ στην εκπομπή "ΝΕΤ παντού" τη θέση του Κώστα Τσουρού θα καλύψει η Σόνια Φίλη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του