ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 46,2 % ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΤΟ 45%...




...ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ...
Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ (21,2%) κατά 3,7% έναντι της ΝΔ (17,5%) καταγράφει η δημοσκόπηση της E-VOICE, που δημοσιεύει η εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής»...
Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 5,3%, το Ποτάμι με 4,6%, το ΚΚΕ με 4,4%, το ΠΑΣΟΚ 3,9, οι ΑΝ.ΕΛ με 2%, ο ΛΑ.Ο.Σ. με 1,1% και η ΔΗΜΑΡ με 0,8%. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το ποσοστό των αναποφάσιστων αγγίζει το 17% (16,7%).

Στο ερώτημα αν πιστεύουν πως η χώρα πρέπει ή δεν πρέπει να οδηγηθεί σε εκλογές, οι απόψεις είναι μοιρασμένες. Το 46,2% απαντά «Δεν πρέπει» και το 45% ότι «Πρέπει». Πάντως, το 44% εκτιμά ότι η χώρα θα οδηγηθεί στις κάλπες, με αφορμή τη διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ διαφορετική γνώμη εκφράζει το 35,9%.

Σαμαράς ή Τσίπρας;

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι μπροστά στην ερώτηση «Μεταξύ των πολιτικών αρχηγών για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και τη σταθερότητας της χώρας, ποιον εμπιστεύεστε περισσότερο;». Ο πρωθυπουργός προηγείται του Αλέξη Τσίπρα με 4,4% και συγκεντρώνει 23,1% έναντι 18,7% του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν όλοι οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί με ποσοστά που κυμαίνονται από 0,7% έως 2,3%, ενώ το 47% απαντά «κανένα».

Στην ερώτηση ποιον εμπιστεύονται περισσότερο οι πολίτες για πρωθυπουργό, η διαφορά είναι 3,8% υπέρ του Αντώνη Σαμαρά. Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός συγκεντρώνει 35,7% και ο Αλέξης Τσίπρας 31,9%, ενώ η απάντηση «κανένας» εμφανίζει ποσοστό 31%.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2014, δηλαδή έχει συμπεριλάβει την απόφαση της κυβέρνησης να καταθέσει αίτημα ψήφου εμπιστοσύνης στη Βουλή.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του