Αποκλεισμένοι οι πολιτικοί, κάγκελα παντού και ειδικά εκπαιδευόμενοι σκύλοι για την… 28ης Οκτωβρίου

smdlaslfΑλλιώς …θα είναι εφέτος η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου. Οι εξέδρες των επισήμων θα είναι αποκλεισμένες σε απόσταση δεκάδων μέτρων από κάγκελα και παρατεταγμένους αστυνομικούς.
Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο σε ότι αφορά στη μαθητική παρέλαση που θα ξεκινήσει αύριο στις 11.00 στην Αθήνα, έχουν τοποθετηθεί κάγκελα περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος όπου η πρόσβαση θα επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν διαπιστεύσεις και προσκλήσεις. Να σημειωθεί ότι στις 10.00 θα τελεστεί δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη, και στη συνέχεια στις 10:30 θα γίνει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Οι γονείς των μαθητών και ο υπόλοιπος κόσμος θα μπορεί να παρακολουθήσει την παρέλαση από την οδό Πανεπιστημίου, από το ύψος της Βουκουρεστίου και κάτω, και από την Αμαλίας στο ύψος του Ζαππείου.

Επίσης, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ σχεδιάζουν πυρετωδώς τη λήψη μέτρων για την αποτροπή ενός τρομοκρατικού χτυπήματος που θα μπορούσε να γίνει παρουσία πλήθος κόσμου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε τρόπος κατάρριψης ύποπτων ελικοπτέρων μέσω ηλεκτρονικών παρεμβολών στα συστήματα πλοήγησής τους.
Στη Θεσσαλονίκη επί ποδός θα βρίσκονται για την αυριανή στρατιωτική παρέλαση περίπου 2.000 ένστολοι.
Παράλληλα, θα παρελάσουν για πρώτη φορά οι ειδικοί εκπαιδευόμενοι σκύλοι του Στρατού, οι οποίοι ανήκουν στο Γ' Κτηνιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και φυλάσσουν στρατόπεδα κυρίως κατά τις νυχτερινές ώρες. Η μαθητική παρέλαση της Θεσσαλονίκης προγραμματίστηκε για σήμερα στις 11.00 στην οδό Τσιμισκή υπό τη διακριτική παρουσία της αστυνομίας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του