Άγρια επεισόδια και πάλι στα Εξάρχεια




Άγρια επεισόδια και πάλι στα Εξάρχεια

Μολότοφ από… ταράτσες και πετροπόλεμος με τους αστυνομικούς

Επί ποδός βρίσκονται οι αρχές για τα συλλαλητήρια στις μεγάλες πόλεις με αφορμή τη συμπλήρωση οκτώ χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Ηδη «έπεσαν» οι πρώτες μολότοφ στα πέριξ των Εξαρχείων, ενώ ξεκίνησε ο πετροπόλεμος προς τους αστυνομικούς.
Νωρίτερα, αντιεξουσιαστές έβαλαν φωτιά σε δύο αυτοκίνητα τα οποία μετέτρεψαν σε οδοφράγματα στην συμβολή Μπενάκη και Σόλωνος. Επεισόδια σημειώνονται και στην οδό Στουρνάρη με φωτιές στα οδοφράγματα, ενώ οι αντιεξουσιαστές πέταξαν μια ισχυρή φωτοβολίδα με πιστόλι.
Στις οδούς Στουρνάρη και Σπύρου Τρικούπη με Τοσίτσα συνεχίζονται αυτή την ώρα, τα σοβαρά επεισόδια, με ομάδες αντιεξουσιαστών να πετούν συνεχώς, βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες «απαντούν» με περιορισμένη χρήση χημικών και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.
Επεισόδια στα Εξάρχεια: «Επεσαν» οι πρώτες μολότοφ – Πετροπόλεμος με αστυνομικούς
Οι αντιεξουσιαστές πετούν εκτός από μολότοφ και άλλα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, όπως φωτοβολίδες.
Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 18 προσαγωγές και οι προσαχθέντες οδηγούνται στη ΓΑΔΑ.
Η πορεία στην Αθήνα
Στην Ομόνοια ολοκληρώθηκε με συμμετοχή περί των 2.000 ανθρώπων η πορεία που πραγματοποίησαν οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και συλλογικοτήτων αντεξιουσιαστών στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή τη συμπλήρωση οκτώ χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Επεισόδια στα Εξάρχεια: «Επεσαν» οι πρώτες μολότοφ – Πετροπόλεμος με αστυνομικούς
Νωρίτερα οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν συγκέντρωση στα Προπύλαια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του