ΕΡΕΥΝΑ ξεκινά η Εισαγγελία Διαφθοράς για το σκάνδαλο της Novartis στην Ελλάδα!






Στο στόχαστρο της Εισαγγελίας Διαφθοράς μπαίνουν οι καταγγελίες για χρηματισμό δημοσίων λειτουργών από μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία, την Novartis Hellas.
Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου διαβίβασε τον φάκελο με τα σχετικά δημοσιεύματα στην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Ράικου, για την παραγγελία να διερευνηθεί η βασιμότητα των καταγγελιών.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής διαβίβασε χθες στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου τα επίμαχα δημοσιεύματα με την εντολή να διερευνηθούν οι καταγγελίες και εφόσον υπάρξουν να αποδοθούν ευθύνες.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, δύο πρώην στελέχη της φαρμακευτικής στην Ελλάδα είχαν καταθέσει στην αμερικανική επιτροπή κεφαλαιαγοράς στοιχεία για αθέμιτες μεθόδους που χρησιμοποιούσε επί σειρά ετών η εν λόγω εταιρεία προκειμένου να βελτιώσει τη θέση της στην ελληνική αγορά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του