Γουατεμάλα - Έκλεισε η πρεσβεία των ΗΠΑ λόγω απειλών




Η πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στη Γουατεμάλα έκλεισε το πρωί της Παρασκευής, διότι δέχθηκε απειλές, όπως δήλωσε εκπρόσωπός της, χωρίς να υπεισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η πρεσβεία ανέφερε μέσω του ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης Facebook ότι έκλεισε στις 11:00 τοπική ώρα (19:00 ώρα Ελλάδας), νωρίτερα απ' ό,τι προέβλεπε το ωράριο λειτουργίας της, καθώς και ότι προγραμματίζει να ανοίξει και πάλι την 3η Ιανουαρίου.

«Όλα είναι φυσιολογικά και δεν συνέβη τίποτε σοβαρό. Απλά παίρνουμε στα σοβαρά την ασφάλεια των εργαζομένων μας και των ανθρώπων που έρχονται στην πρεσβεία», ανέφερε ο εκπρόσωπος της πρεσβείας των ΗΠΑ, ο οποίος δεν θέλησε να κατονομαστεί.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του