«Μαρία» ήταν η τελευταία λέξη του δολοφονημένου επιχειρηματία στον Αλμυρό





Την πρώην γυναίκα του φώναξε ο άτυχος άντρας πριν αφήσει την τελευταία του πνοή - Ο δράστης τον κατακρεούργησε με πάνω από 10 μαχαιριές και επιχείρησε να βάλει φωτιά στο σπίτι για να καλύψει τα ίχνη του
«Μαρία» ήταν η τελευταία λέξη του επιχειρηματία Αριστείδη Κολοβού, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Τετάρτης στο σπίτι του στον Αλμυρό Βόλου. Ο άτυχος άντρας ξεψύχησε χτυπημένος θανάσιμα από τον 36χρονο πρώην εργαζόμενό του.

Μαρία ήταν η πρώην σύζυγός του, με την οποία απέκτησε δυο παιδιά και την οποία λάτρεψε σε όλη του τη ζωή.

Ο 36χρονος ρωσοπόντιος επέλεξε να λύσει με αυτόν τον τρόπο τις οικονομικές διαφορές που υποστηρίζει πως είχε με τον Αριστείδη Κολοβό. Τον μαχαίρωσε πάνω από δέκα φορές, όχι μόνο για να σιγουρευτεί πως θα πεθάνει αλλά δείχνοντας το μίσος που έτρεφε για εκείνον. Στη συνέχεια έριξε χλωρίνη στην σκηνή του εγκλήματος, νομίζοντας πως έτσι θα σβήσει τα ίχνη, και για να βεβαιωθεί έβαλε στο φούρνο αεροζόλ και τον άναψε, θέλοντας να προκαλέσει πυρκαγιά. Δεν είχε υπολογίσει όμως την ασφάλεια του πίνακα ηλεκτροδότησης του σπιτιού που έπεσε αποτρέποντας την βέβαιη έκρηξη.

Ο 36χρονος δράστης είχε σκεφτεί καλά αυτό που έκανε όπως φαίνεται από τις πράξεις του, αφού πριν φύγει από τον τόπο του εγκλήματος ανακάτεψε τα ρούχα και αναποδογύρισε έπιπλα σκηνοθετώντας ληστεία.

Το τροχαίο ατύχημα όμως που είχε με το αυτοκίνητο του θύματος πρόδωσαν το έγκλημά του. Στο σημείο του τροχαίου σταμάτησε ένας φορτηγατζής και όταν ο 36χρονος δράστης του ζήτησε να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο αφού είχε χτυπήσει σε πόδι και κεφάλι ο οδηγός του φορτηγού αρνήθηκε και κάλεσε την αστυνομία. Ο δράστης φοβισμένος έφυγε για το σπίτι του. Η τροχαία που έφθασε στο σημείο δεν βρήκε τον οδηγό του οχήματος και μέσω των πινακίδων έφθασε στον γιο του Αριστείδη Κολοβού ο οποίος έτρεξε στο σπίτι του πατέρα του και είδε πως ήταν δολοφονημένος.

Οι αρχές μετά από έρευνες έφθασαν στο σπίτι του δολοφόνου και τον συνέλαβαν.

Μπροστά στους αστυνομικούς ο ομογενής από το Καζακστάν παραδέχτηκε το φόνο και θέλοντας να δικαιολογήσει την πράξη του είπε πως όταν εργάστηκε πριν από ένα χρόνο στην επιχείρηση του Αριστείδη Κολοβού δεν πληρωνόταν και ήταν και ανασφάλιστος, ενώ όταν ζήτησε ασφάλεια και χρήματα τον απέλυσαν.

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι παιδιά συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον Αριστείδη Κολοβό.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του