Συνέλαβαν διοικητή Τροχαίας για μίζα 2.000 ευρώ που πήρε για να σβήσει κλήση!



Σε διαθεσιμότητα τέθηκε Διοικητής Τροχαίας και αστυφύλακας, που υπηρετούν στην Αττική, καθώς φέρεται να ζήτησαν «φακελάκι» για να «σβήσουν» κλήση – τροχονομική παράβαση πολίτη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δύο αστυνομικοί ζήτησαν από ιδιώτη να τους καταβάλει ένα συγκεκριμένο ποσό για να «σβήσουν» την κλήση και να μην πληρώσει το προβλεπόμενο πρόστιμο, το οποίο προφανώς ήταν πολύ μεγαλύτερο.

Σύμφωνα με το newsbomb.gr, οι δύο συνελήφθησαν από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για παράβαση καθήκοντος και «εμπορία επιρροής – μεσάζοντες», ενώ διατάχθηκε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του