Είδηση ΤΡΟΜΟΣ στη ΝΔ! Ίντριγκες και βυζαντινισμός...Πληροφοριακά ΣτοιχείαΔημοσιεύθηκε : 23







Παρά την άνοδο της Νέας Δημοκρατίας στις δημοσκοπήσεις, αποτέλεσμα και της ανεπαρκούς κυβέρνησης αλλά και της ανανέωσης που υπόσχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο εσωτερικό του κόμματος υπάρχουν ρωγμές που, αν αληθεύουν οι πληροφορίες, θα προκαλέσουν "σεισμό" πολλών Ρίχτερ στο γαλάζιο κόμμα.

Διάφορα "πηγαδάκια" αναφέρουν ότι ο αντιπρόεδρος της παράταξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ενεργεί παρασκηνιακά και προσπαθεί να προωθήσει σε διάφορους νομούς της χώρας βουλευτές φίλα προσκείμενους σε εκείνον.

Το γεγονός αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους "μητσοτακικούς" και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πλανάται μια καχυποψία και ένας προβληματισμός για τις πραγματικές σχέσεις μεταξύ του προέδρου και του αντιπροέδρου, με τον κ. Μητσοτάκη να περιοδεύει όχι μόνο για να προωθήσει τα της παράταξης, αλλά και να δει ιδίοις όμμασι το δυναμικό που στελεχώνει τη ΝΔ ανά νομό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ανατροπή εντός της ΝΔ θα βοηθούσε τον Μάκη Βορίδη να ανακτήσει το χαμένο έδαφος και να "πλησιάσει" περισσότερο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Άλλωστε, εσωτερικοί κύκλοι του κόμματος κάνουν λόγο ότι ο γαλάζιος ανασχηματισμός που έδωσε στον κ. Γεωργιάδη τη θέση του τομεάρχη άμυνας, θεωρείται υποβάθμιση για τον ίδιον και ότι αναβαθμίζει τη θέση του κ. Βορίδη στο κόμμα της Πειραιώς.

Για να δούμε...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του