Αποδοκίμασαν τον Φάμελλο στο συνέδριο της ΠΟΜΙΔΑ






Μικροένταση σημειώθηκε μεταξύ πολιτών και του Σωκράτη Φάμελλου στο ξενοδοχείο Τιτάνια, όπου πραγματοποιείται το 34ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων.

Ειδικότερα, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, κατά την προσέλευσή του στο συνέδριο δέχτηκε αποδοκιμασίες από μερίδα πολιτών.

Στο συνέδριο, που πραγματοποιείται μαζί με τη γενική συνέλευση της Ένωσης Ιδιοκτητών Ελλάδας, αναμένεται να δώσουν επίσης το παρόν οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Βασίλης Λεβέντης, Γιώργος Καμίνης, Γιώργος Πατούλης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Βασίλης Αλεξανδρής, ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Γιώργος Στασινός και άλλοι εκπρόσωποι κομμάτων, οργανώσεων και συγγενών φορέων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του