Κίνηση ΣΤΑΘΜΟΣ της Ρωσίας! Χτίζει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΒΑΣΕΙΣ







Περισσότερες από 100 βάσεις θα κατασκευάσει η Ρωσία στη ζώνη της Αρκτικής μέχρι το τέλος του έτους, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων ΤΑSS.

Ειδικότερα, σημειώνεται ότι, «πάνω από 100 εγκαταστάσεις στο ρωσικό τμήμα της Αρκτικής θα τεθούν σε λειτουργία μέχρι τα τέλη του 2017. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στην περιοχή των αρκτικών στρατιωτικών βάσεων του υπουργείου Άμυνας στο αρχιπέλαγος της Γης του Φραγκίσκου Ιωσήφ, στο Αρχιπέλαγος της Νόβαγια Ζεμλιά, στο νησί Σρέντνι, στο Ακρωτήριο Σμιντ και στα νησιά Ράνγκελ και Κοτέλνι».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του