ΝΤΡΟΠΗ! ΠΩΣ ο Ant1 "έκλεψε" το μαϊμού μετάλλιο του Σώρρα...



Δημήτρης Αλικάκος
Έψαχνε όλη τη νύχτα ο καψερός ο ιδρυτής των Ελληνικά hoaxes να βρει στοιχεία να αποδείξει ότι το μετάλλιο του Σώρρα, που παρουσίασε στην εκπομπή του Θ. Αναστασιάδη, ήταν μαϊμού. Και τα βρήκε! "Είσαι σίγουρος;" του λέω το πρωί. "Απόλυτα" μου λέει. "Τότε όρμα!"
Εν τω μεταξύ έρχεται σε επαφή με τον Αντένα που υπόσχεται να παρουσιάσει την δουλειά του στο κεντρικό δελτίο, υπό την προϋπόθεση να μην βγει το θέμα από την ιστοσελίδα των "Ελληνικών Hoaxes" πριν τις ειδήσεις. Η συμφωνία κλείνεται, δίνονται ΟΛΑ τα στοιχεία που αποδεικνύουν την απάτη του Σώρρα, και περιμένουμε να δούμε το θέμα στο δελτίο του Αντένα όπου θα παρουσιάσει την έρευνα του καψερού ερευνητή.
Και αντί αυτού είδαμε να παρουσιάζουν το θέμα ως δικό ΤΟΥΣ.
Ντροπή! Τίποτα άλλο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του