–«ΦΕΡΕ ΜΟΥ 100.000. Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ. ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ»–«ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ 5.000 ΤΟ ΜΗΝΑ;». ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΟ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΖΗΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΤΟ ΧΑΡΑΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ(ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΣΟΚ)









Σοκάρει τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο, η αυτοκτονία του δημοτικού συμβούλου Αντώνη Ξενάκη, έξω από το μαγαζί που είχε… σφραγίσει μαζί με τον πρώην δήμαρχο και κουμπάρο του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, Νίκο Χιωτάκη! Τίναξε τα μυαλά του στον αέρα, λίγες ημέρες πριν οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, καθώς ήταν μπλεγμένος σε «συμμορία» που εκβίαζε καταστηματάρχες, κατ’ εντολήν τού κουμπάρου, κατά το βαρύ κατηγορητήριο.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η επιχειρηματίας που έπεσε θύμα εκβιασμού-σύμφωνα με τις κατηγορίες- έχει προσκομίσει στους εισαγγελείς οπτικοακουστικό υλικό με καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες αλλά και εικόνα που δείχνει πολλά και ενδιαφέροντα.

Μία από τις τηλεφωνικές συνομιλίες, προβάλλουμε ως δημοσιογραφικό στοιχείο, στο οποίο ακούγονται απίστευτα πράγματαα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του