Δεν έρχεται «ανάπτυξη». ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ…. ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΑΚΤΟ. ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ Ο ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ….

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ!!!

Πριν από ένα μήνα στην επέτειο του έπους του 40, έγραψα για την προδοσία της Ελλάδος που επιχειρούσε η τότε «ελληνική» Κυβέρνηση του ΑΓΓΛΟΦΙΛΟΥ δικτάκτορα Μεταξά και πως αυτή η προδοσία εξελίχθηκε σε έπος.
Εξήγησα, πως και τότε πρόδιδαν και κοίμιζαν όπως σήμερα τους Έλληνες.


Διότι ενώ έβλεπαν ένα χρόνο πριν τους Ιταλούς να περνάνε στην Αλβανία και ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ πριν τον πόλεμο, να κατεβάζουν τα στρατεύματα τους προς τα Ελληνικά σύνορα, έχοντας βυθίσει και ύπουλα την Έλλη τον Δεκαπενταύγουστο του 40, η Κυβέρνηση των προδοτών του Μεταξά, ακόμα και στις 27 Οκτωβρίου, με τον Ιταλικό στρατό παρατεταγμένο έξω από τα Ελληνικά σύνορα, σαν να μην «έτρεχε απολύτως τίποτα», ήταν στο τότε κοσμικό γεγονός της Αθήνας, παρακολουθώντας ΘΕΑΤΡΟ…!!!!!!!

Οι αλήθειες όμως δεν αρέσουν στους προδότες, που θέλουν να μας κοιμίζουν και να μας κοροϊδεύουν συνεχώς μέχρι και σήμερα.

Γιατί τα ίδια κάνουν και σήμερα, που έρχεται ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ κατά της Ελλάδος.
Ένα ΨΕΜΑ και μία τεράστια ΚΟΡΟΪΔΙΑ είναι όλα όσα γίνονται γύρω μας.
Και η κοροϊδία είναι ανάλογη των μέσων που διαθέτει το προδοτικό σύστημα.
Σήμερα έχουμε τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες.

Από παντού ακούς γέλια και τραγούδια σαν να μην τρέχει τίποτα και σαν να είμαστε μέσα στην «τρελή χαρά».
Ενώ και σήμερα όλοι βλέπουν τις ορδές των ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ που έχουν κατακλύσει την χώρα, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ.
Όλοι τον βλέπουν τον ΚΙΝΔΥΝΟ, αλλά «σφυρίζουν» αδιάφορα.

Πριν μας επιτεθούν όμως, θέλουν και πάλι να μας ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΝ.

Ένα από τα έργα προδοσίας της Κυβέρνησης του Δικτάκτορα Μεταξά, πριν δεχτεί η Ελλάδα την Ιταλική επίθεση το 1940, ήταν και ο ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ των Ελλήνων.

Βλέπετε πριν μας επιτεθούν θέλουν να είμαστε όχι μόνο κοιμισμένοι, αλλά και ΑΟΠΛΟΙ.

Ο Δικτάκτορας Μεταξάς, υπάκουσε στους εχθρούς της Ελλάδος που τον διέταξαν να μας αφοπλίσει.

Και τότε ΖΗΤΗΣΕ τα όπλα από τους Έλληνες, όπως ακριβώς το είχε προφητεύσει ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός.

Δεν τα απαίτησε με νόμο, όπως θέλουν να το κάνουν τώρα, αλλά ΖΗΤΗΣΕ να τα παραδώσουν οικειοθελώς οι Έλληνες, με την αιτιολογία ότι τα χρειάζεται ο Ελληνικός στρατός.

Και οι Έλληνες ενεργώντας με φιλότιμο και πατριωτισμό, έπεσαν στην παγίδα του προδότη Μεταξά και ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ.

Και τώρα εν όψη του νέου παγκοσμίου πολέμου και της νέας επίθεσης που ετοιμάζουν για την Ελλάδα με τις ορδές των Αφρικανών και των ισλαμιστών, η εντολή που έχει έρθει και στην σημερινή Κυβέρνηση, είναι η ίδια που έδωσαν τότε και στον Μεταξά.

«ΑΦΟΠΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ»

Ετοιμάζονταν από πέρυσι να ψηφίσουν τον νόμο ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ, αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς το πληροφορήθηκα από έγκυρη πηγή της Ασφάλειας και έγραψα άρθρο, το οποίο και τους ΦΡΕΝΑΡΕ πέρυσι και δεν προχώρησαν τον νόμο του ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ.
Επειδή όμως ο ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ μας είναι προαπαιτούμενο για τους Εβραίους πριν μας επιτεθούν και πάλι με πληροφόρησαν από την Γενική Ασφάλεια, πως έχει δοθεί ΑΝΩΘΕΝ εντολή σε όλες τις κατά τόπους διευθύνσεις ασφαλείας της χώρας, να καταγράφουν τα κυνηγητικά όπλα που υπάρχουν και τους νόμιμους κατόχους, εν όψει ΝΟΜΟΥ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ που αναμένεται να ΨΗΦΙΣΤΕΙ από την Βουλή.

Θεωρώ πως δεν υπάρχουν τόσο ηλίθιοι Έλληνες που να μην καταλαβαίνουν τι διαβάζουν.

Υπάρχουν όμως σίγουρα πολλοί ανθέλληνες και προδότες, που τους χαλάω την «σούπα» μ’ αυτά που γράφω και θα έχουν πολλές «ενστάσεις», ενώ σίγουρα γι’ αυτούς όλα θα είναι … «υπερβολές» αφού τώρα έρχεται …. «ανάπτυξη»…!!!!
Όλοι αυτοί οι προπαγανδιστές και οι «παπαγάλοι», ξέρουν απόλυτα τι γίνεται, αλλά η δουλειά τους είναι να κοιμίζουν και να πλανούν τους Έλληνες αλλά επειδή τους χαλάω συνεχώς την «σούπα», γι’ αυτό και τους έχω «κάτσει στον λαιμό».
Να γνωρίζετε Ελληνόπουλα, πως η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Οι Εβραίοι οδηγούν την ανθρωπότητα προς τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο και η Ελλάδα ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ επίθεση και αυτό δεν μπορούμε να το αποτρέψουμε.

Αυτό που μπορούμε και κάνουμε μέχρι τώρα, είναι να ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕ τους εχθρούς μας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ τα σχέδιά τους.
Όταν ο λαός γνωρίζει, αναγκάζονται να τα αλλάζουν και έτσι υποχρεωτικά καθυστερούν.

Τώρα που γνωρίζετε πως θέλουν ΥΠΟΧΡΩΤΙΚΑ τον ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ μας πριν μας επιτεθούν, όπως το έκανε και ο Μεταξάς πριν τον πόλεμο, ή θα το αναβάλλουν πάλι όπως έκαναν πέρυσι, ή θα ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ υπακούοντας στις εντολές των Εβραίων και προχωρώντας στην ψήφιση του νόμου.

Μπορεί και εναλλακτικά να σκεφτούν να κάνουν ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ την παράδοση των όπλων.
Ο σκοπός τους πάντως, είναι πριν εξαπολύσουν την επίθεση κατά της Ελλάδος, οι Έλληνες να είναι «κοιμισμένοι» περιμένοντας την «ανάπτυξη», αλλά και ΑΦΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ.

Ότι έκανε και η Κυβέρνηση του δικτάκτορα Μεταξά το 1940, που ενώ έβλεπε και περίμενε την Ιταλική επίθεση, είχε αφοπλίσει τον λαό και τον κοίμιζε, ακόμα και μέχρι την παραμονή της Ιταλικής επίθεσης.
ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ.

Δεν έρχεται «ανάπτυξη».

ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.

Η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να ψηφίσει τον ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ μας.
Όλοι και όλα γύρω μας κοιμίζουν και οι εχθροί μας, είναι εντός των «τειχών» και ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ.
Δεν πρόκειται για ένα άσχημο «σενάριο», αλλά για την χειρότερη και πιο ΥΠΟΥΛΗ επίθεση που έχει δεχθεί η Ελλάδα μας, στην μέχρι τώρα ιστορία της.

ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com
https://www.facebook.com/permalink.php
story_fbid=1643737012313179&id=979084458778441

Υ.Γ. ΑΠΟΡΡΗΤΗ «ΒΟΜΒΑ».

Τα εδώ και χρόνια υποχθόνια σχέδια των Εβραίων της Builderberg και των Illouminati δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε, ούτε μπορούμε ξαφνικά να τους κάνουμε «ειρηνοποιούς».

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να καθυστερούμε τα σχέδια πολέμου κατά της Ελλάδος και αυτό κάνουμε από το 2011.
Όταν ο λαός γνωρίζει τι του ετοιμάζουν, οι εχθροί και οι προδότες αναγκάζονται να κάνουν πίσω.
Το 2018 είναι οριακό έτος για τα σχέδια των Εβραίων και δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να μπει ειρηνικά η ανθρωπότητα στο 2019.

Αφού μου ανέφεραν πως πρέπει να έχουν μαζευτεί τα όπλα μέχρι το Πάσχα, την επίθεσή τους κατά της Ελλάδος με τους ισλαμιστές δεν θα την εξαπολύσουν πριν το επόμενο καλοκαίρι.

Από έγκυρες πληροφορίες της πατριωτικής ΕΥΠ, ο βασικός στόχος των ισλαμιστών θα είναι η Πρωτεύουσα Αθήνα και η καταστροφή του ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟΥ για να μην μπορεί η χώρα μετά τον πόλεμο, να τυπώσει δικό της νόμισμα.
Έτσι θα είναι υποχρεωμένη οποιαδήποτε επόμενη Κυβέρνηση προκύψει, να στραφεί πάλι σε εξωτερικό δανεισμό αφού δεν θα μπορεί να τυπώσει εθνικό νόμισμα.

Το σχέδιο της επίθεσης κατά της Ελλάδος και της καταστροφής του ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟΥ, υπάρχει πολύ πριν, ακόμα και από την κατασκευή του μετρό της Αθήνας και γι’ αυτό το λόγο ο σταθμός του μετρό στο ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ είναι χαρακτηριστικά βαμμένος με κόκκινο και γκρί χρώμα, που τον κάνει να ξεχωρίζει από όλους τους σταθμούς του μετρό, ακόμα και αν έχουν καταστραφεί οι ταμπέλες με τις ονομασίες των σταθμών, ή δεν ξέρεις ούτε Ελληνικά ούτε Αγγλικά για να τις διαβάσεις……… όπως οι ισλαμιστές.

Διαφορετικός και μοναδικός επίσης, είναι και ο προηγούμενος σταθμός του ΧΟΛΑΡΓΟΥ που είναι ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟΣ και σου «λέει» ακόμα και αν δεν ξέρεις να διαβάζεις ταμπέλες, πως ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ σταθμός είναι το ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ.
Ο λόγος που έχουν βαφτεί διαφορετικά για να ξεχωρίζουν είναι ο εξής:

Το αρχηγείο των ισλαμιστών και ο χώρος από τον οποίο θα εξορμούν κατά της Αθήνας, θα βρίσκεται μέσα στις υπόγειες στοές του μετρό, που εκτός από τις κεντρικές στοές των συρμών, διαθέτει εκατοντάδες παράπλευρες διακλαδώσεις και διόδους διαφυγής, που το κάνουν πραγματικό λαβύρινθο.

Οι ισλαμιστές, θα τα βλέπουν όλα ίδια εκεί μέσα και δεν θα γνώριζαν που βρίσκεται το ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ.
Το διαφορετικό ΚΟΚΚΙΝΟ και μισο-ΚΟΚΚΙΝΟ χρώμα των δύο σταθμών, είναι για να μπορεί ακριβώς να ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ μέσα σ’ αυτόν τον λαβύρινθο, το ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ.
ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ.

Από το 2011 μέχρι τώρα, τους καθυστερήσαμε πάρα πολύ.

Το 2018 δεν έρχεται «ανάπτυξη».

ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του