«Με ελληνική βοήθεια θα επιτεθεί το Ισραήλ στην Συρία» -Δημιούργησε όπλο καταστροφής των S-300PMU2 λένε Ρώσοι



«Το Ισραήλ δημιούργησε όπλο καταστροφής των S-300 χάρη στην Ελλάδα» αποκαλύπτει ρωσικό ΜΜΕ! Ολα δείχνουν πως είναι θέμα ημερών η επίθεση του Ισραήλ κατά των συριακών S-300 καθώς οι Ρώσοι δημοσιεύουν απίστευτες λεπτομέρειες για μια «μελλοντική επιχείρηση» των ισραηλινών δυνάμεων κατά των S-300PMU2 FAVORIT με ελληνική «βοήθεια» μάλιστα.



Το νέο Ισραηλινό όπλο είναι ένα μη επανδρωμένο UAV με το όνομα Heron TR (UBPLA), βελτιωμένη έκδοση του Heron και του Eitan UBPLA.

H ανακοίνωση δημιουργίας του νέου Heron TR έγινε στις 26 Απριλίου και όπως αναφέρει το ρωσικό άρθρο, αυτό έγινε εξαιτίας της παράδοσης στην Δαμασκό των S-300PMU2 FAVORIT.

Αυτό το νέο ισραηλινό drone διαθέτει όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα που είναι απαραίτητα για να πλήξουν τους S-300 και δημιουργήθηκαν μετά από

μελέτη των ελληνικών S-300.

Το Ισραήλ σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας ανακοίνωσε ότι διαθέτει σε επιχειρησιακή ετοιμότητα πλέον ένα νέο βαρέως τύπου μη επανδρωμένο εναέριο όχημα Heron TR , το οποίο αποτελεί βελτιωμένη έκδοση των UCAV Heron και Eitan .

Η νέα εναέρια συσκευή λειτουργεί χωρίς να γίνεται αναφορά στο κέντρο ελέγχου επί του εδάφους με σήμα, ενώ δεν αναφέρεται αναμεταδότης επί του εναέριου οχήματος.




Η χρήση του υλοποιείται μέσω καναλιών επικοινωνίας από δορυφόρο, κάτι που διευρύνει σημαντικά την τεχνική και τις δυνατότητες του .

Υπενθυμίζουμε ότι η παράδοση των πυραύλων S-300 (για τους οποίους υπάρχουν υπόνοιες ότι αποτελούν νέα βελτιωμένη έκδοση με μεγάλο βεληνεκές) θα δοθούν στην συριακή αεράμυνα με την μορφή δωρεάς ,ενώ μετά από εύλογο διάστημα θα ta χειρίζονται αποκλειστικά Σύροι αξιωματικοί.






Ρωσική ιστοσελίδα εμπλέκει και την χώρα μας αναφέροντας ότι:


«Στην ισραηλινή πολεμική προετοιμασία είναι δίκαιο να πούμε ότι οι Ισραηλινοί ειδικοί είχαν την ευκαιρία να μελετήσουν λεπτομερώς τους S-300 που είναι σε υπηρεσία στην ελληνική αεράμυνα.

Μπορούμε να υποθέσουμε ότι έχουν λάβει τα κατάλληλα αντίμετρα, αλλά πόσο αποτελεσματικά θα είναι αυτά, είναι δύσκολο να το κρίνουμε. Εδώ, μόνο η πρακτική θα αποκαλύψει την αλήθεια».

Επισημαίνουμε ότι η ελληνική πολεμική αεροπορία έχει εκδώσει σχετική ανακοίνωση για τα κατά καιρούς δημοσιεύματα στο ίδιο θέμα , με την οποία αρνήθηκε κατηγορηματικά την διενέργεια «ασκήσεων» με την ισραηλινή πολεμική αεροπορία , με σκοπό την αποκάλυψη «κωδικών» ή άλλων ευαίσθητων συστημάτων των πυραύλων S-300 της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας .

Γιατί όμως οι Ρώσοι μας εμπλέκουν σε μια διένεξη που ενδεχομένως θα έχουν οι ίδιοι στο συριακό έδαφος ;

Πιθανόν να υπάρχει δυσαρέσκεια στην Μόσχα για την στενή αμυντική προσέγγιση Ελλάδος –Ισραήλ; Αγνωστο….

Η ουσία είναι ότι το ρωσικό άρθρο στοχοποιεί το ισραηλινό UCAV ως το όπλο με το οποίο το Τελ Αβίβ θα χτυπήσει στο συριακό έδαφος τους S-300.

Το ισραηλινό μη επανδρωμένο εναέριο όχημα (UBPLA), εκτελεί ένα ευρύ φάσμα στρατηγικών καθηκόντων, ενώ συλλέγει πληροφορίες, και εκτελεί αποστολές παρακολούθησης αντικειμένων, βγάζοντας φωτογραφίες και βίντεο, ενώ πραγματοποιεί υποκλοπές και πολλά άλλα.

Το νέο εναέριο όχημα που πήρε το όνομα Heron TR είναι το μεγαλύτερο μη επανδρωμένο όχημα πολλαπλών χρήσεων στον κόσμο.

Το άνοιγμα των φτερών του είναι 26 m, ενώ χωρίς ανεφοδιασμό μπορεί να βρίσκεται στον αέρα έως και 36 ώρες, και φτάνει σε υψόμετρο 4500 μ.

Διαθέτει μέγιστη ταχύτητα 460 km / h. και μέση ταχύτητα 296 χλμ. /, άρα, θεωρητικά μπορεί να πετάξει στα 14.800 χλμ.

Η χρήση αυτής της εναέριας συσκευής δίνει την δυνατότητα στον ισραηλινό στρατό IDF να εκτελεί τακτικές και στρατηγικές αποστολές χωρίς φόβο ανθρώπινων απωλειών.

Ειδικότερα, μπορεί το εναέριο όχημα εξοπλίζεται με πυραύλους και βόμβες κατά στόχων που διαθέτουν ισχυρή θωράκιση , αλλά και κατά αεροσκαφών.

Για παράδειγμα, αν ο επιδιωκόμενος σκοπός είναι τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας S-300 «Favorite» (ή C-400 «Triumph») , τα οποία είναι προστατευμένα, αυτά θα αποτελέσουν μια ειδική αποστολή για το Heron TR .

Η εμφάνιση του νέου Heron TR δημοσιεύθηκε στις 26 Απριλίου και ίσως πίσω από αυτήν βρίσκονται πολεμικές προθέσεις κατά των πυραύλων S-300 που θα παραδοθούν στην Συρία, αναφέρουν Ρώσοι ειδικοί .

Άλλωστε οι S-300 μπορούν να καταρρίψουν ισραηλινά αεροσκάφη F-15, F-16, αλλά και F-35 και αυτό σίγουρα δεν πρόκειται να το ανεχθεί η ισραηλινή ηγεσία σε καμία περίπτωση .





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του