Είναι ΒΛΑΚΑΣ ή του συμβαίνει "κάτι άλλο"; Γελούσε την ώρα που έδινε απαντήσεις για τα 1000 καμένα σπίτια και τους ξεριζωμένους από το βιός τους νοικοκύρηδες! Ας τον βοηθήσει κάποιος ρε παιδιά!







Του Άρη Σπίνου

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στους τηλεθεατές η στάση του πρωθυπουργού κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έδωσε προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήματα για την εθνική τραγωδία που κατέκαψε τη μισή Ελλάδα, τα σπίτια και τις περιουσίες χιλιάδων πολιτών.

Το χαμόγελο που είχε «καρφωμένο» στα χείλη του ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς απαντούσε στις ερωτήσεις, άφησε άναυδους όσους τον παρακολουθούσαν. Ο πρωθυπουργός μιλούσε για την ανεπανόρθωτη οικολογική καταστροφή και την τραγωδία που βιώνουν χιλιάδες κάτοικοι που έμειναν ξαφνικά στο δρόμο, έχοντας ένα μόνιμο πλατύ χαμόγελο το οποίο έδειχνε ότι δεν έχει καμία ενσυναίσθηση για το δράμα που βιώνει η χώρα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του