Η πρωτοφανής απόφαση ενός εισαγγελέα! Ο καταζητούμενος με διεθνές ένταλμα από την Ρουμανία, Ντράγκος Σαβουλέσκου, καταδικασμένος για υπεξαίρεση 114 εκατομμύρια ευρώ, συνελήφθη στην Ελλάδα αλλά... θα παραμείνει στην βίλα που έχει νοικιάσει στην Μύκονο με 87.500 την εβδομάδα μέχρι να αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο εάν θα εκδοθεί στην χώρα του!



Του Άρη Σπίνου

Η υπόθεση αποτελεί χλευασμό στην δικαιοσύνη όπως λένε νομικοί κύκλοι στο Edolio5. Με νέα επεισόδια εμπλουτίζεται το σίριαλ της σύλληψης του Ρουμάνου επιχειρηματία Ντράγκος Σαβουλέσκου στη Μύκονο που απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ και την κυβέρνηση στο Βουκουρέστι με διεθνής ένταλμα σύλληψης.

Καταδικασθείς σε 5,5 χρόνια φυλάκισης λόγω εμπλοκής του σε σκάνδαλο υπεξαίρεσης 114 εκατ. ευρώ, αφέθηκε πριν από λίγες ημέρες ελεύθερος με περιοριστικούς όρους να μην εγκαταλείψει τη Μύκονο (!) και την υπερπολυτελή βίλα που έχει νοικιάσει, μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη για το θέμα της έκδοσης του στη Ρουμανία, με κοστος ενοικίου 87.500 ευρώ την εβδομάδα! Αυτό αποφάσισε ο εισαγγελέας.





Ο Σαβουλέσκου με την σύντροφο του, Άντζελα Μαρτίνι






Η φωτογραφία που έβγαλε ο Ρουμάνος επιχειρηματίας με την παρέα του στη βίλα

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντράγκος Σαβουλέσκου αφέθηκε ελεύθερος σύμφωνα με διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου. 'Ετσι ο Ρουμάνος καταζητούμενος Ανανέωσε τη μίσθωση της βίλας που μένει στον Άγιο Λάζαρο μεχρι τις 30/9/2021, με δικαίωμα ανανέωσης της μίσθωσης μέχρι να ολοκληρωθούν οι δικαστικες διαδικασίες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του