Η κοκαΐνη... και το πρωτοκλασάτο στέλεχος της κυβέρνησης! Ο δικηγόρος με την αδυναμία... σε ήχο και εικόνα. Ο ρόλος της Ε.Υ.Π., το γυάλινο γραφείο και ο δυσαρεστημένος επιχειρηματίας!









Του Άρη Σπίνου

Μας το έλεγαν αλλά δεν το πιστεύαμε. Να όμως που το παρελθόν, τότε που ο σημερινός πανίσχυρος παράγοντας της κυβέρνησης... τον πρόδωσε.Άσημος δικηγόρος αλλά μπασμένος σε πολύ μεγάλες δουλειές προφανώς για να εκτονώνει την πίεση της καθημερινότητας αποφάσισε να ασχοληθεί με το σπορ της άσπρης πανάκριβης σκόνης! Πλέον έχει γίνει καθημερινός χρήστης κοκαΐνης που τον οδηγεί... στον βούρκο. Μέχρι και η Ε.Υ.Π. έχει ασχοληθεί, λόγο της θέσης του, με αυτήν την αδυναμία του. Όπως συμβαίνει πάντα αργά ή γρήγορα όλα έρχονται στο φως. Στην προκειμένη περίπτωση, ένας επιχειρηματίας που νιώθει ότι έμεινε ακάλυπτος από τον συγκεκριμένο δικηγόρο, κυκλοφορεί σε φίλους του ένα βίντεο από τότε που ήταν μαζί και πέρναγαν βόλτα από τις "γραμμές" του γυάλινου γραφείου που είχε ο πρώτος. Καλά ξεμπερδέματα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του