Σοκ: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός σε δημόσιο & ιδιωτικό τομέα - Οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι θα κάνουν 2 τεστ τη βδομάδα!





Μία κοινή υπουργική απόφαση σοκ, ετοιμάζεται να περάσει, ίσως και αύριο η κυβέρνηση, σύμφωνα με την όποια ΟΛΟΙ οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα θα πρέπει να κάνουν δύο τεστ την βδομάδα για να προσέρχονται στην εργασία τους.




Σοκ: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός σε δημόσιο & ιδιωτικό τομέα - Οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι θα κάνουν 2 τεστ τη βδομάδα!


Μάλιστα τα τεστ θα πρέπει να είναι μοριακά ή rapid, κάτι που σημαίνει πως κάθε ανεμβολίαστος εργαζόμενος θα πρέπει να ξοδεύει το λιγότερο 60 ευρώ τη βδομάδα για να μπορεί να εργάζεται.



Όπως αντιλαμβανόμαστε αυτό μετατρέπει τον εμβολιασμό σε υποχρεωτικό. Πρόκειται για μία απόφαση-σοκ που δεν έχει εφαρμοστεί πουθενά αλλού στον κόσμο και κάνει την Ελλάδα.

Η κυβέρνηση σήμερα πέρασε το νόμο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στην εκπαίδευση, σύμφωνα με τον οποίο ανεμβολίαστοι μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί & καθηγητές θα πληρώνουν από την τσέπη τους 2 τεστ την βδομάδα!

Μάλιστα μόνο των μαθητών επιτρέπεται να είναι self test.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του