Συγκρότηση περιπολιών από πολίτες στην Ελάτειας προκειμένου να περιφρουρηθεί αποτελεσματικότερα το χωρίο


Με αφορμή την απόφαση που πήρε η συνέλευση που οργάνωσε το τοπικό συμβούλιο της Ελάτειας, για συγκρότηση περιπολιών από πολίτες, προκειμένου να περιφρουρηθεί αποτελεσματικότερα το χωρίο τους, σαν ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
οφείλουμε να σημειώσουμε :
Οι κλοπές, οι διαρρήξεις, οι ληστείες και κάθε παραβατική συμπεριφορά συνιστούν κοινωνικό-πολιτικά προβλήματα που εμφανίζονται και εξελίσσονται παράλληλα με την φτώχεια, την ανέχεια και την ανεργία. Εμφανίζονται οξύτερα τις περιόδους οικονομικών κρίσεων, όταν η ανεργία και η φτώχεια φτάνουν στα ύψη.
Σε κάθε περίπτωση  η αντιμετώπιση τους είναι ευθύνη και υποχρέωση της......
οργανωμένης πολιτείας, που για αυτό τον λόγο αξιοποιεί τα θεσμοθετημένα, κατάλληλα εκπαιδευμένα και εξοπλισμένα αστυνομικά όργανα.
Για κανένα λόγο, το βάρος αυτό δεν μπορούν να σηκώσουν οι όποιες ομάδες πολιτών που θα αυτοδικούν ή θα τρομοκρατούν με την δυνατότητα τους να αυτοδικήσουν.
Τέτοιες πρακτικές αποτελούν υπόβαθρο και  έκφραση φασιστικών αντιλήψεων, με ρατσιστικές προεκτάσεις που δεν ταιριάζουν στον λαό μας και την ιστορία του. Δεν συμβαδίζουν με τις αρχές και τις αξίες των εργαζομένων που προσδοκούν μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση ανθρώπου από άνθρωπο.

ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΧΡΟΝΑΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ
ΝΤΟΥΡΟΥ  ΣΟΦΙΑ  (ΙΩΑΝΝΑ)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του