Χαλκίδα: Φοιτητής διακινούσε ναρκωτικά

Καλά κρυμμένο φαίνεται πως κρατούσε το μυστικό φοιτητής από τη Χαλκίδα που διακινούσε ναρκωτικά. Η αστυνομία μετέβη στην γκαρσονιέρα στην οποία διέμενε τη στιγμή που ο ίδιος βρισκόταν εντός της. Στο σαλόνι βρήκαν μία ζυγαριά και 250 γραμμάρια χασίσι.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο 22χρονος δράστης και σπουδαστής του Τ.Ε.Ι., διακινούσε ποσότητες κάνναβης σε διάφορους χρήστες των περιοχών της Χαλκίδας και των Ψαχνών, έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών.
Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του