Το μεγάλο πολιτικό ρουσφέτι της σημερινής Δημοτικής Αρχής Νέα Ενωτική Πορεία



Ο Δήμαρχος με την τόση μεγάλη ευαισθησία που τον διακατέχει, περνώντας από την Π. Δράκου 19 στρίβει το κεφάλι δεξιά, ώστε να μην βλέπει αυτό το άθλιο φαινόμενο παρά τις δεκάδες καταγγελίες που του έχουν γίνει, ίσως αυτό να συντελεί στο γεγονός ότι σε λίγο καιρό έχουμε Δημοτικές Εκλογές και τα «ψηφαλάκια» βγάζουν Δήμαρχο. Εξάλλου για να έχει τέτοιο ακριβό αυτοκίνητο ο ιδιοκτήτης ανήκει στους προύχοντες της πόλης. Ασχέτως αν δεν βάζει το χέρι στην τσέπη να πληρώσει παρκινγκ, αφού το βρίσκει τζάμπα στη Π. Δράκου.
Αυτό είναι το όραμα τους που αλλού μαζεύουν τα αυτοκίνητα μέσα από τις αυλές, και καλά κάνουν για να μην γίνουν εστία μόλυνσης, σε αντίθεση όμως στην οδό Π. Δάκρου εδώ και 1,5 χρόνο συμπολίτης μας παρέδωσε τις πινακίδες και έχει μετατρέψει τον δρόμο σε ιδιωτικό παρκινγκ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του