Ο καιρός σήμερα

Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες βροχές στα πεδινά και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Χαλκιδικής, της Ανατολικής Θεσσαλίας, της Εύβοιας, της Βοιωτίας και της Κρήτης, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για σήμερα Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013.
Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από -2 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 1 έως 11 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 13 στη Νότια Ελλάδα, από 2 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 7 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι με σταδιακή ενίσχυση από το μεσημέρι σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς.
Αναλυτικότερα
Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Αττική

Θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Βελτίωση θα έχουμε από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 9 βαθμούς Κελσίου
Μακεδονία, Θράκη
Θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στη Χαλκιδική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, όπου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 9 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία από το μεσημέρι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Θα εκδηλωθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία από το απόγευμα 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία από το απόγευμα στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του