Ύποπτη παραίτηση του ταξίαρχου Οικονομικής αστυνομίας

alamanas taxiarxosΟ πρώην διευθυντής της Οικονομικής Αστυνομίας, που μετά τις τελευταίες κρίσεις του καλοκαιριού τοποθετήθηκε ως υποδιευθυντής στην ίδια υπηρεσία με μια επιστολή-φωτιά έφυγε από το Σώμα.
Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός, καθώς ο ταξίαρχος Απόστολος Αλαμάνας ήταν από τα νέα ανερχόμενα πρόσωπα της ΕΛ.ΑΣ με πλούσιο βιογραφικό, πολύχρονη εμπειρία στο εξωτερικό και άριστη γνώση των οικονομικών θεμάτων.
Δεν είναι τυχαίο οτι τους μήνες που υπηρέτησε ως διευθυντής στην Οικονομική Αστυνομία είχε συνδέσει το όνομα του με μεγάλες επιτυχίες.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην επιστολή παραίτησης, παραθέτει λεπτομερώς τους λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδο από το Σώμα.
Ο συγκεκριμένος αξιωματικός υπηρέτησε για πολλά χρόνια ως επικεφαλής της ευρωπαϊκής αποστολής στην ΕΛ.ΑΣ, πέρασε απο πολλές μάχιμες υπηρεσίες απο τη Μαγνησία μέχρι την Αττική και ήταν συντονιστής όλων των επιχειρησιακών προγραμμάτων για την ασφάλεια στην Ε.Ε.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του