ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΡΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ : ΔΕ ΜΕ ΕΒΑΛΕ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ...

Απάντηση στα όσα υποστήριξαν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου σχετικά με την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών...
και τα «περί οικουμενικής και διαπλοκής» έδωσε αργά το βράδυ της Κυριακής ο Βασίλης Λεβέντης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Κεντρώων αναφέρεται πως κεντρικό δελτίο ειδήσεων μεγάλου τηλεοπτικού δικτύου, μεταφέροντας σχόλια κύκλων του Μεγάρου Μαξίμου, «έφτασε στο σημείο να αναφέρει ότι η πρόταση του Βασίλη Λεβέντη για συγκρότηση Οικουμενικής Κυβέρνησης έγινε καθ' υπόδειξη της διαπλοκής».
Όπως διευκρινίζει το κόμμα, την πρόταση αυτή για συγκρότηση Οικουμενικής Κυβέρνησης την έχει κάνει ο κ. Λεβέντης από πολύ παλαιότερα.«Συγκεκριμένα και το 2009 ζητήσαμε Κυβέρνηση Οικουμενική τεχνοκρατών που όμως δεν μας άκουσε ο Γιώργος Παπανδρέου. Επίσης από τον Αντώνη Σαμαρά ζητήσαμε επίμονα τον σχηματισμό Οικουμενικής Κυβέρνησης τεχνοκρατών και δεν μας άκουσε ούτε αυτός. Το ίδιο ζητήσαμε τώρα και από τον Αλέξη Τσίπρα και το ζητάμε για να αυξηθεί το διεθνές κύρος της Ελλάδας και ευνοούμενος ο πολιτικός κόσμος να βρει βιώσιμες και φιλοευρωπαϊκές λύσεις υπέρ του απλού λαού», αναφέρει η  Ένωση Κεντρώων.

Σύμφωνα με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, η ιδεολογία της Ένωσης Κεντρώων είναι υπέρ της συναίνεσης και του σχηματισμού Οικουμενικής Κυβέρνησης και η αγωνία για την χώρα «μας ωθεί προς αυτή την πρόταση».

«Τώρα κατά πόσον η διαπλοκή αγαπάει τον Βασίλη Λεβέντη το φανερώνει το γεγονός ότι 30 χρόνια το μιντιακό σύστημα τον είχε στο περιθώριο», τονίζει η Ένωση Κεντρώων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του