ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΟΓΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ...

Άμεση καταβολή των αγροτικών ενισχύσεων και παράταση της προθεσμίας ...
για την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών προς ΟΓΑ από τους αγρότες που λήγει την 30η Νοεμβρίου 2015 προανήγγειλε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Αποστόλου στην Βουλή.

Κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για τις βοσκήσιμες γαίες στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής και μετά από παρέμβαση του κ. Μιχάλη Τζελεπή (Δημοκρατική Συμπαράταξη) που επισήμανε ότι «Οι Έλληνες αγροτοκτηνοτρόφοι αδυνατούν να ανταποκριθούν ως προς την πληρωμή των ασφαλιστικών τους εισφορών που λήγει στις 30/11/2015, από τη στιγμή που δεν έχουν πληρωθεί ακόμη ούτε τις επιδοτήσεις με υπαιτιότητα του υπουργείου» ο κ. Αποστόλου απάντησε λέγοντας: «Είχα μια συνεννόηση χθες με τον Πρόεδρο του ΟΓΑ, θα δοθεί σχετική παράταση και βεβαίως λαμβάνοντας υπόψη ότι τις προσεχείς άμεσα θα έλεγα ημέρες θα υπάρχει καταβολή των ενισχύσεων οπότε θα δοθεί η δυνατότητα για να τακτοποιηθούν αυτές οι οφειλές».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του