ΣΥΡΙΑ: Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΟΠΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ..

Οι ένοπλες δυνάμεις της Συρίας κατήγγειλαν σήμερα ότι η Τουρκία ενέτεινε πρόσφατα τις παραδόσεις φορτίων...
με όπλα, πυρομαχικά και στρατιωτικούς εξοπλισμούς στις οργανώσεις τρομοκρατών, όπως αποκαλεί τους αντάρτες, στη Συρία και κατηγορούν τη γειτονική τους χώρα ότι σφυροκοπά θέσεις του συριακού στρατού.
«Διαθέτουμε πληροφορίες ότι η τουρκική κυβέρνηση αύξησε την υποστήριξή της στους τρομοκράτες και τις παραδόσεις όπλων, πυρομαχικών και εξοπλισμών που είναι απαραίτητα προκειμένου να συνεχίσουν τις εγκληματικές τους ενέργειες» επισημαίνεται σε μια ανακοίνωση των ενόπλων δυνάμεων.Η συριακή κυβέρνηση αποκαλεί τρομοκράτες όλες τις οργανώσεις που πολεμούν εναντίον του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια.
Στην ανακοίνωση του γενικού επιτελείου στρατού της Συρίας υποστηρίζεται ότι τα όπλα παραδίδονται σε φορτία που η Τουρκία ισχυρίζεται ότι μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια. Καταγγέλλεται επιπλέον ότι η Άγκυρα προμηθεύει με όπλα τους «τρομοκράτες» με αντάλλαγμα κλεμμένα αρχαιολογικά αντικείμενα από το Ιράκ και τη Συρία αλλά και πετρέλαιο που πωλούν σε χαμηλές τιμές.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας έχει απορρίψει τις κατηγορίες ότι η χώρα του αγοράζει πετρέλαιο από την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος και ανταπαντά ότι όποιος προβαίνει σε τέτοιου είδους καταγγελίες οφείλει να τις αποδεικνύει.

Ο συριακός στρατός καταγγέλλει επίσης ότι η Τουρκία σφυροκόπησε με όλμους θέσεις του συριακού στρατού χθες το βράδυ από μια περιοχή σε κοντινή απόσταση από τα σύνορα με την επαρχία Λαττάκεια στο βορειοδυτικό τμήμα της Συρίας.

Στην ανακοίνωση του γενικού επιτελείου υπογραμμίζεται:

«Οι τουρκικές αρχές εσκεμμένα δημιουργούν μια κατάσταση χάους σε επίπεδο ασφάλειας στα σύνορα της Συρίας με την Τουρκία με αποτέλεσμα να βοηθούν στην ελεύθερη μετακίνηση των τρομοκρατών από τη Συρία στην Ευρώπη προκειμένου να διαπράξουν τρομοκρατικά εγκλήματα».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του