Η ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΤΩΡΑ! ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΘΑ..

PUTIN11


Σε αντίποινα προχωρά ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, μία μέρα μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους τύπου Su-24, το οποίο σύμφωνα με την Τουρκία, παραβίασε τον εναέριο χώρο της Τουρκίας.Ο ρώσος πρόεδρος συνέστησε στους Ρώσους να μην επισκέπτονται πλέον την Τουρκία.«Τι κάνει κανείς, έπειτα από γεγονότα τόσο τραγικά, την καταστροφή του αεροσκάφους μας και τον θάνατο ενός πιλότου; Είναι ένα απαραίτητο μέτρο και το υπουργείο Εξωτερικών έκανε καλά που προειδοποίησε τους πολίτες μας για τον κίνδυνο παραμονής στην Τουρκία», ανέφερε ο Πούτιν σε δηλώσεις που αναμεταδόθηκαν από την τηλεόραση.

Εξάλλου, ο Πούτιν δήλωσε πως οι πολιτικοί ηγέτες της Τουρκίας ενθαρρύνουν τον εξισλαμισμό της τουρκικής κοινωνίας, γεγονός το οποίο αποτελεί πρόβλημα.
«Το πρόβλημα δεν είναι η τραγωδία που ζήσαμε χθες, το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο. Παρατηρούμε πως η νυν τουρκική ηγεσία εδώ και αρκετά χρόνια ακολουθεί σκόπιμα μια πολιτική υποστήριξης του εξισλαμισμού της χώρας της» είπε χαρακτηριστικά ο ρώσος πρόεδρος, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Επιπλέον, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το πρακτορείο InterFAX, ο Πούτιν δήλωσε ότι σύντομα θα σταλούν αντιεροπορικά οπλικά συστήματα τύπου S-400 σε αεροπορική βάση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του