ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ...

Υπέγραψε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν το προεδρικό διάταγμα...
με το οποίο επικυρώνονται τα οικονομικά μέτρα που λαμβάνει η χώρα του κατά της Τουρκίας ως αντίποινα για την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Κρεμλίνου: «Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε ένα διάταγμα για τα "μέτρα που εγγυώνται την Εθνική Ασφάλεια στην Ρωσική Ομοσπονδία και προστατεύουν τους ρώσους πολίτες έναντι εγκληματικών και παράνομων πράξεων, αλλά και για τα ειδικά οικονομικά μέτρα εναντίον της Τουρκικής Δημοκρατίας».Μεταξύ άλλων όπως έγινε γνωστό οι ρώσοι τουριστικοί πράκτορες σταματούν να πωλούν τουριστικά πακέτα στην Τουρκία από 1/1/2016, αναστέλλεται μερικώς η διακίνηση πολιτών χωρίς βίζα, απαγορεύονται και όλες οι πτήσεις τσάρτερ, ενώ απαγορεύεται και η εισαγωγή συγκεκριμένων ρωσικών προϊόντων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του