EKTAKTO! ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ! Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ …

tsippavl_576_355

Σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών ζήτησε από τον Προκόπη Παυλόπουλο ο Αλέξης Τσίπρας.Σήμερα το πρωί ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον ενημέρωσε για τις επαφές στο εν εξελίξει ταξίδι του σε Ισραήλ και Παλαιστίνη και του ζήτησε τη σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών μετά την επιστροφή του Προέδρου της Δημοκρατίας από τη Ρώμη.Το Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών αναμένεται να γίνει ή το ερχόμενο Σάββατο ή την ερχόμενη Τρίτη και ο πρωθυπουργός θα ζητήσει από τους πολιτικούς αρχηγούς συναίνεση για θέματα όπως το ασφαλιστικό, τα εργασικά και το ταμείο αποκρατικοποιήσεων. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιστρέφει από την Ιταλία την Παρασκευή το μεσημέρι, οπότε γι’ αυτό είναι πιθανόν το συμβούλιο να γίνει ακόμα και το Σάββατο.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, στην ατζέντα του συμβουλίου θα είναι και το προσφυγικό. Η κυβέρνηση επιδιώκει να ακούσει τις προτάσεις των κομμάτων για την αναγκαία ασφαλιστική μεταρρύθμιση και να υπάρξει στοιχειώδης συνεννόηση ώστε να ενισχυθεί η διαπραγματευτική θέση της χώρας μας.
Σημειώνεται ότι, θα είναι η “παρθενική” εμφάνιση του μεταβατικού Προέδρου της ΝΔ, Γιάννη Πλακιωτάκη σε ένα τόσο σημαντικό πολιτικό γεγονός αλλά και η πρώτη φορά που θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης σε κάτι ανάλογο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του